10, 20, 30 seconden of een hele minuut. Commercials zijn soms een welkome onderbreking. Maar soms is er niet doorheen te komen. Een kort verhaaltje lijkt dan wel een eeuwigheid. Reclamebureau AlmapBBDO uit Brazilië kreeg van Volkswagen de opdracht het maatwerk van hun trucks onder de aandacht te brengen. De creatieven sloegen aan het combineren en kwamen met een commercial die je zo lang kunt maken als je zelf wil. Ben je het zat na twee seconden? Klik op de button en je gaat direct naar het eind. Kijk je ‘m helemaal uit en kies je voor de langste truck? Ook goed. Wanneer je ook toe bent aan het eind, het verhaal is altijd rond. Hoe vreemd ook.

Bepaal hier zelf de lengte van je Volkswagenfilm.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388