Soms heb je een behoorlijk ingewikkelde methode nodig om iets simpels te bewijzen. NetFlorist wilde aan mannen laten zien dat je niet alleen een bloemetje hoeft te geven als er een speciale gelegenheid is. Zomaar geven heeft soms veel meer impact. En die impact kunnen de mannen zien met Happy Cam. De bezorger heeft een verborgen camera in z’n pet, zodat de man kan volgen hoe gelukkig zijn bestelde bloemen in ontvangst worden genomen. Als je dan toch niet zelf wil geven, maar het wel wil meemaken, komt dit het dichtst bij.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388