Skip to main content

Het creatieve
concept dat jouw
verhaal vertelt

Strategische plannen zijn mooi. De communicatierichting geweldig. Maar de handen gaan pas op elkaar bij het idee. Hét idee. De mondhoeken gaan omhoog bij die ene creatieve ingeving. Het eurekamoment. Het creatieve concept dat jouw verhaal vertelt. Dat presenteert Kwieker communicatieteam maar al te graag.

Concept:
alle aandacht
voor het idee

 

Het creatieve idee laten we schetsmatig zien. Niet alleen om uren aan uitwerking te voorkomen. Maar ook om jou mee te nemen in het verhaal. Jouw verhaal. Geen logo’s die groter moeten, adresgegevens die niet kloppen. Niet meteen al uitgesmeerd over ontelbare media en middelen. Zuiver het concept. Alle aandacht voor het idee. Zonder afleiding van randzaken. Die komen later wel.

Alleen
de beste
creaties

 

Van de teken- en schrijftafel van Kwieker communicatieteam rollen vele ideeën. Maar we willen ze niet allemaal voorleggen, zodat het je duizelt. We verwarren niet met tientallen mogelijkheden en zeggen niet: ‘Kies maar, wij weten het niet’. We leven en lezen ons goed in. Verwijzen zélf veel naar de prullenbak. Je ziet alleen onze beste creaties.

Het blijft
niet bij
een idee

 

Een goed idee is mooi, maar het moet natuurlijk niet bij een idee blijven. Pas bij de uitwerking ervan in iets concreets heb je er iets aan. En jouw doelgroep ook. Gelukkig gaan wij maar al te graag van de conceptfase naar de creatiefase.