Skip to main content

Disclaimer

copyright 2018 Kwieker communicatieteam Den Haag | alle rechten voorbehouden

Kwieker communicatieteam Den Haag heeft de teksten op deze website met de grootste zorg samengesteld. Dat geldt ook voor Kwieker Blog, waar we reclamesnoepjes, communicatieparels en andere informatie delen. Kwieker aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de volledigheid en/of juistheid van de informatie op onze website en blog, reacties die op Kwieker Blog worden geplaatst en eventuele schade die kan optreden op pagina’s waarnaar we linken. De informatie op onze website en Kwieker Blog is uitsluitend voor Kwieker gebruik en mag niet worden verveelvoudigd, bewerkt of verspreid zonder nadrukkelijke toestemming van Kwieker.

Privacyverklaring

Kwieker communicatieteam biedt bezoekers van kwieker.nl niet de mogelijkheid om een reactie te plaatsen op webpagina’s of blogberichten. Hier worden dus geen persoonlijke gegevens verzameld.

Mailverkeer

Mails van klanten, toekomstige klanten en relaties die belangrijke afspraken, bestanden of informatie bevatten, bewaren wij op onze mailserver. Keurig en veilig in klantmapjes. Facturen per mail bewaren wij 10 jaar. Andere mails afhankelijk van de inhoud.

Adressenlijsten voor opmaak of verzending

Persoonsgegevens die door klanten worden verstrekt voor het opmaken van drukbestanden of verzending van fysieke of digitale mailings gebruiken wij uitsluitend hiervoor. Kwieker slaat deze adresgegevens niet op en stuurt ze – met toestemming van de klant – naar derden als die de (digitale of fysieke) verzending verzorgen. Klanten stellen deze adressenlijsten zelf samen en dragen zelf zorg voor de toestemming.

Klantgegevens voor bestellingen

Adres- en naamgegevens van klanten waarvoor wij online bestellingen doen, worden opgeslagen in een afgeschermd online account van de desbetreffende online partij. Puur voor eigen gemak en het voorkomen van tikfouten, niet voor andere doeleinden.

Cookies & Analytics

Op onze kwieker.nl kan gebruik worden gemaakt van cookies. Kleine bestanden (meestal geanonimiseerde gegevens) die op uw computer worden geplaatst. Met als doel onze website te analyseren en te verbeteren. Kwieker gebruikt hiervoor Google Analytics. Gegevens als het tijdstip van uw bezoek, het aantal bezochte pagina’s worden door Google. Voor een periode die varieert tussen de sessieduur en 2 jaar.

Inzage, wijzigen, overdragen of verwijden

Klanten kunnen uiteraard altijd de gegevens die wij bewaren op verzoek inzien, wijzigen, overdragen naar een andere partij of laten deleten.