Skip to main content

Creatie:
als schets
tot leven komt.

Is het idee goedgekeurd? Dan werken wij het creatieve concept graag verder uit. En omdat Kwieker art en copy is, is verder ook echt verder. De schets krijgt een verdiepingsslag. Creatie komt tot leven.

Creatie:
communicatie
gaat verder

 

Een goedgekeurd logovoorstel wordt tot in de puntjes puntgaaf. Een advertentie met de duim omhoog krijgt vorm én inhoud. Faketekst verandert in echte woorden. Meerdere communicatiemiddelen werken we uit tot sterke ideedragers. Zijn de creaties helemaal akkoord? Dan gaan we over tot uitwerken. Jouw communicatieverhaal gaat steeds een stap verder.

Copy:
Van faketekst
naar rake woorden

 

Een schets van een advertentie, folder, nieuwsbrief of iets anders werken we uit tot échte tekst. Dus lorem ipsum verandert in rake woorden. Grijze strepen gaan over in zinnen die hout snijden. Valt de hoeveelheid vultekst in de smaak? Dan gaan wij voor hetzelfde aantal leestekens in de creatiefase. Want copywriting is geen woord te veel gebruiken.

Vormgeving:
van schets
naar design

 

De juiste kleuren, de juiste tekst, de juiste verhoudingen. Als Kwieker aan het vormgeven slaat, schetsen we alleen nog maar verbazing. Nu wordt het tastbaar. Is de vormgeving akkoord? Dan maken we ‘m puntgaaf.