Skip to main content

Casper
en Joep
zijn
Kwieker.

Bij een reclamebureau in Den Haag maakten artdirector Casper en copywriter Joep vele klanten gelukkig. Tot het creatief team in de zomer van 2010 besloot als creatief duo zelfstandig door te gaan. Om zélf klanten gelukkig te maken. Nóg gelukkiger. Op een Haags terras, tien minuten voor het bezoek aan de KvK, werd Kwieker communicatieteam Den Haag geboren. Al waren deze ideeënkrijgers natuurlijk altijd al kwieker.

Casper Knoester
artdirector
uit Den Haag

Vindt dat één beeld meer zegt dan duizend woorden. Won als peuter een kleurwedstrijd door buiten de lijnen te werken. Rolde via zijn stageplek bij een reclamebureau in Wassenaar het vak in. Daarna volgde een freelance-avontuur waarin een communicatiebureau in Den Haag hem een contract aanbood. Niet lang daarna ontmoette hij Joep bij dat bureau. Klop bij Casper aan voor de vormgeving van een prachtige huisstijl, het design van een brochure of het idee en de uitvoering van een communicatiecampagne.

casper
joep

Joep Jong
Copywriter
uit Delft

Vindt dat één woord meer zegt dan duizend beelden. Schreef al verhaaltjes voordat hij een handschrift had. Maakte meters copy bij een reclamebureau in Nieuw-Vennep. Ging vervolgens naar een retail-reclamebureau in Rotterdam en verhuisde zijn toetsenbord uiteindelijk naar een communicatiebureau in Den Haag. Bij dit bureau werkte hij jarenlang met Casper als creatief team. Schakel Joep in voor webteksten, copy voor advertenties, tekstredactie, nieuwe bedrijfsnaam en het idee en de uitvoering van een communicatiecampagne.

EEN BEELD
ZEGT MEER
DAN DUIZEND
WOORDEN

EEN WOORD
ZEGT MEER
DAN DUIZEND
BEELDEN