Skip to main content

Hoe Kwieker
voor je
werkt.

Product, dienst, actie, evenement of andere boodschap. Je wil iets communiceren. Mensen betoveren. Wereld veroveren. Een goed idee brengt zaken in beweging. Probleem- of doelstelling helder voor ons? Dan zoeken wij voor jou hét creatieve idee dat jouw communicatieboodschap voor jouw doelgroep duidelijk maakt. Duidelijk, toch?

Goed idee:
ruimte aan
verbeelding

 

Kwieker communicatieteam Den Haag slaat aan het hersenkraken. En presenteert creatieve concepten die jouw verhaal vertellen. Dat kan bijvoorbeeld een logo, pay-off of advertentie zijn. Het liefst in schets. Dat geeft de ruimte aan verbeelding en verdere invulling. En digitaal, want we geloven niet in stapels foam, meters papier en liters lijm.

Van schets
tot in de
puntjes

 

Als onze vondst raak is, werken we ‘m tot in de puntjes uit. Omdat elke opdracht om een andere aanpak vraagt, halen we niet zomaar iets van de plank. Voor ons geen trucjes, kunstjes of herhalingsoefeningen. Want creatie begint altijd met een leeg vel of scherm. Ons doel is wél altijd hetzelfde. Het ‘leefde nog lang en gelukkig’ effect.