Heerlijk, als een merk zichzelf niet te serieus neemt. Als een merk niet zegt: doe dat packshot groter, en mijn logo trouwens ook. Jeep is zo’n merk dat dat helemaal niet nodig heeft. Wij van Kwieker hebben ook met veel lol voor Jeep creaties mogen maken. Jeep kan gewoon het effect laten zien van een stukje rijden. Meer niet. Fraai in elkaar geblubberd door communicatiebureau Leo Burnett uit Parijs.

jeepblog-15blog-14

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388