De Electrolux Ergothree maakt je huis stilletjes stofvrij. Het geluid blijft netjes onder de 43dB. Hoeveel is dat eigenlijk, 43dB? Niet veel, als we dit orkest mogen geloven. Een beetje de pauk beroeren, een beetje over de snaren strijken, een beetje lucht door het koper: je zit er zo overheen. Toch nam dit orkest de uitdaging van communicatiebureau TBWA\HAKUHODO aan. Blijf onder de 43dB als je Carmen speelt. Met z’n allen. Zal het lukken?

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388