Verse Taalkronkels via Genootschap Onze Taal. Die delen wij maar al te graag. Moeilijk doen met letters pakt soms erg leuk uit.

Deze palen hebben de eerste brug van Dinant gedragen, gebouwd door de monniken van Waulsort in de XIste eeuw. Zij werden uit de Maas gehaald in 1952 en hebben ongeveer 900 jaar in het water vertoefd.[Informatiebordje citadel Dinant]

Gemeente vindt 2500 niet-bestaande burgers [Het Parool]

Net voor de vakantie hebben we bericht ontvangen van aanwezige luizen in de lagere klassen en de kleuterklas. [Briefje Texelse basisschool]

KIP GRILLWORST
MEXICAANS GESNEDEN
[Verpakking kippenvlees Jumbo]

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388