Een mooie kerstboodschap van Harvey Nichols. Reclamebureau adam&eveDDB bedacht de campagne ‘Sorry, I Spent It On Myself’. Geen zoetsappig verhaal over hoe mooi het is om te geven. Maar over hoe geweldig het is om te ontvangen. Bij dit warenhuis vind je prachtige dingen om jezelf cadeau te doen deze kerst. Om dat mogelijk te maken heeft Harvey Nichols de ‘Sorry, I Spent It On Myself’ gift collection. Cadeautjes die geen moer kosten voor een ander. Zo hou je het meest over voor jezelf. Ideaal. Het goede gevoel van geven. En het mooiste gevoel van krijgen.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388