Ziel en zaligheid stop je in je creatie. En dan sta je iets te presenteren wat recht uit je hart komt: een huisstijl, een advertentie, een campagne-idee. Wat dan ook. Met liefde gemaakt. Soms – terecht of niet – krijg je keiharde kritiek voor je kiezen. Zonder subtiliteit. Zonder genade. Zonder opbouw. Afgebrand. Wij van Kwieker communicatieteam hebben dagelijks met die spanning te maken. Valt het in de smaak? Is het raak? Hallo! Zitten we nu zielig te doen? Welnee! Daarvoor houden we te veel van dit prachtige vak. Maar het is wel leuke voeding voor deze advertentielijn van reclamebureau MacLaren McCann uit Canada. Om jongeren warm te laten draaien voor het harde reclamevak maakten ze deze advertenties voor een reclamecontest. Canada’s Next Top Ad Exec, je bent gewaarschuwd.

wedstrijd2

wedstrijd3

wedstrijd4

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388