Skip to main content

Ziel en zaligheid stop je in je creatie. En dan sta je iets te presenteren wat recht uit je hart komt: een huisstijl, een advertentie, een campagne-idee. Wat dan ook. Met liefde gemaakt. Soms – terecht of niet – krijg je keiharde kritiek voor je kiezen. Zonder subtiliteit. Zonder genade. Zonder opbouw. Afgebrand. Wij van Kwieker communicatieteam hebben dagelijks met die spanning te maken. Valt het in de smaak? Is het raak? Hallo! Zitten we nu zielig te doen? Welnee! Daarvoor houden we te veel van dit prachtige vak. Maar het is wel leuke voeding voor deze advertentielijn van reclamebureau MacLaren McCann uit Canada. Om jongeren warm te laten draaien voor het harde reclamevak maakten ze deze advertenties voor een reclamecontest. Canada’s Next Top Ad Exec, je bent gewaarschuwd.

wedstrijd2

wedstrijd3

wedstrijd4