Eén vacante positie, honderd sollicitanten. Hoe spring je eruit? Reclamebureau DDB Istanbul zocht een artdirector. Canhür Aktuglu besloot geen mailtje of nette brief te sturen, maar gebruikte flessenpost. Brief in de fles, cv en portfolio verstopt in de kurk. En zijn noodkreet kwam aan: DDB gaf hem de baan. Zo zie je maar weer dat een goed idee altijd werkt.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388