In het Gemeentemuseum Den Haag vind je de grootste collectie Mondriaan-werken ter wereld. Den Haag mag je dus gerust Mondriaan-stad noemen. En dat gaan we de komende tijd zeker merken, ook buiten de museummuren. In het kader van het landelijke Mondriaanjaar en het 100-jarig bestaan van De Stijl is net het Haagse stadhuis veranderd in de grootste Mondriaan die je maar kunt vinden. Ook andere bekende gebouwen in Den Haag worden voorzien van het bekende vlakken- en lijnenspel. Geen ontkomen Mondriaan.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388