Vanuit een racemobiel naar een sneak preview van The Fate Of The Furious kijken is al leuk. Maar als deze opgevoerde bioscoopstoelen ineens gaan rijden en stunten, wordt het past echt bijzonder. Of het nu allemaal écht een verrassing is of netjes van tevoren gemeld en verzekeringstechnisch dichtgetimmerd: het blijft een mooie stunt van reclamebureau Goodby Silverstein & Partners.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388