Binnenkort verschijnt de nieuwe Baywatch-film. Baywatch. Doet ons terugdenken aan in slow motion over het strand rennende bikinilijven en spierbundels. Die klassieke beelden vormen de inspiratiebron voor een opvallende promotie-actie voor de film. Reclamebureau Droga5 London bedacht de Slo Mo Marathon, met deelnemers die hun beste vertraagde strandwachtloopje lieten zien. Perfect passend bij de parodie die straks over ons heen golft.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388