Van je buren moet je het hebben! Naast ons op de Nassaulaan is Europa decentraal gevestigd. Hét kenniscentrum voor decentrale overheden als het gaat om Europese regelgeving. De mensen van het kenniscentrum helpen bijvoorbeeld gemeenten bij alle vraagstukken over Europees recht en beleid. Europa decentraal is opgericht door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), het Interprovinciaal Overleg (IPO) en de Unie van Waterschappen (UvW). En helemáál slim van het kenniscentrum: ze kiezen voor Kwieker communicatieteam om onder meer het komende 15-jarige bestaan te voorzien van thema, tekst en vormgeving! Wordt vervolgd!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388