Een artdirector maakt veel. Casper Knoester, de artdirector van Kwieker, maakt al meer dan 10 jaar samen met copywriter Joep Jong de mooiste dingen. En vandaag is hij jarig. Tijd voor een ode (excuses voor het ontbreken van een strakke vormgeving).

Casper

Maakt een half woord heel
Maakt bij een praatje een plaatje
Maakt van een naam een merk
Maakt van een merk een verhaal
Maakt een idee levend
Maakt een leven lang
Maakt een concept visueel
Maakt een visie interessant
Maakt een schets puntgaaf
Maakt ook zonder toetsenbord een punt
Maakt van elke presentatie een feestje
Maakt van een duo een team
Maakt Kwieker compleet

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388