Op websites kom je veel gemaakte fouten tegen. Maar ook veelgemaakte fouten. Zoals de vertaling van FAQ (frequently asked questions). Bedrijven willen alvast met antwoorden komen op vragen die leven onder hun klanten. Handig. Scheelt telefoontjes van hopelijk nieuwe klanten. In veel gevallen noemen ze de pagina met vragen en de antwoorden daarop ‘veel gestelde vragen’. Op zich niet fout, maar ze bedoelen iets anders. Want meestal staan er helemaal niet veel vragen achter deze knop. Drie of vijf. Is dat veel? Mwah. Wat ze bedoelen zijn vragen die vaak worden gesteld. En daar komt geen spatie bij kijken. Het is ‘veelgestelde vragen’. En dat kunnen er gerust vijf zijn. Of drie.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388