Je bent jezelf niet als je honger hebt. Dat is de boodschap die Snickers al jaren verkondigt. Snickers begrijpt het dan ook wel als je op een aanbieding klikt die helemaal geen aanbieding is. Eén voor de prijs van twee is niet bepaald voordelig, maar goed: als je écht hongerig bent, klik je wel. Oeps. Betaal je nu dubbel voor deze zoetigheid? Nee hoor, bekijk rustig de uitleg van deze vriendelijke meneer en je ziet dat Snickers het helemaal goed met je maakt. Met wéér een geweldige aanbieding.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388