Dat we met z’n allen de nuttige bijen moeten helpen, weten we. We zaaien bloemen en planten planten, vervangen tuintegels door groen en plaatsen her en der bijenhotels. In Zweden kunnen ze er ook wat van. Zo zijn er Zweedse restaurants van McDonald’s die aan de bij denken en hun omgeving groener maken en zelfs op hun dak een bijenkorf hebben geplaatst. Steeds meer Zweedse McDonald’s volgen het goede voorbeeld en McDonalds’s wilde iets terug doen. Reclamebureau Nord DDB bedacht een ode aan de bijvriendelijke restaurants en bouwde het kleinste fastfoodpaleis waar deze beestjes in kunnen smullen. De McHive: een echt werkende bijenkorf als bedankje. Bij blij, wij blij.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388