Skip to main content

Elk jaar vergeten we het bijna. Dat er weer een jaar Kwieker bij gekomen is. De teller staat – 1 augustus 2021 officieel – op 11! Elf jaar Kwieker communicatieteam. Van het moment dat we, vlak voor de KvK-inschrijving, op het terras in Den Haag besloten Kwieker te heten. Naar het moment dat we de eerste klant mochten verwelkomen. Naar het moment dat we merkten hoe leuk het is om klanten echt te verrassen in plaats van niet meer leveren dan gevraagd. Naar het moment dat we van onze zolderkamers naar een eerste echte kantoorruimte gingen. Naar het moment dat klanten ambassadeurs werden en goede woordjes voor ons deden. Naar het moment dat we met samenwerkingspartners mooie producties maakten. Naar het moment dat we weer verhuisden, naar een nóg mooiere werkplek in Den Haag. Naar het moment dat vanwege de coronacrisis even weer vanuit huis werkten, met agenda’s die voller waren dan ooit. Naar het moment dat we de grens over gingen en een omvangrijke opdracht voor Brussel afrondden. Naar nu. Elf jaar Kwieker, barstensvol momenten. Daar moeten we even bij stilstaan. En… door!