Snelheid van een auto vastleggen in een advertentie. Dat is op duizend verschillende manieren gedaan. De creatieven van communicatiebureau AlmapBBDO dachten: weet je wat? We laten de kijker het zelf proberen om de vaart van een Audi R8 te fotograferen. En zo kwam deze screenshot advertentie op de iPad terecht. Klik. En nu kijken of hij er een beetje fatsoenlijk op staat.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388