Mensen willen best geld geven aan een goed doel. Maar hebben het zelf ook hard nodig. Wat ze wél kunnen geven is iets wat ze niet nodig hebben. Een blikje. In Polen verschijnen Can Machines die niet blikjes frisdrank uitwerpen, maar gebruikte blikjes omzetten in keiharde cash voor hen die het nóg harder nodig hebben. Geen weggegooid geld meer, dankzij dit mooie idee van communicatiebureau Saatchi & Saatchi uit Polen.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388