Filmpje huren bij de videotheek. Het gebeurt vast nog wel. Stapeltje mee, jezelf opsluiten en maar koekeloeren. Niet van de bank af. Wat hoort er bij een portie Hollywood? Juist. Een dampende pizza. Domino’s Pizza verandert je filmschijf in een heerlijke pizza. Kwestie van in je speler stoppen en op de juiste temperatuur komen. Filmpje klaar, eject en daar is-ie.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388