Alsjeblieft, werp wat geld in. Een paar centjes maar. En dan kun je met me spelen. Ze staan er werkeloos bij, die apparaten. Dat krijg je ervan als McDonald’s het Loose Change Menu introduceert. Dan gooi je je losse muntjes liever over de fastfood-toonbank. Mooi idee en al net zo fraai uitgevoerd door reclamebureau DDB uit Sydney.

mcdonalds

mcdonalds2

mcdonalds3

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388