Alles is 3D. Elk nieuw filmavontuur heeft rondvliegend bioscoopgeweld. Zonder derde dimensie tel je niet mee. Ook Nintendo gaat mee in deze stroom. De Nintendo 3DS brengt een driedimensionale Donkey Kong. Om de spelers alvast voor te bereiden op het aapje dat echt op je afkomt, werden ze getrakteerd op deze verrassingsactie. Gaat het weer een beetje?

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388