Volkswagen heeft Side Assist technology en waarschuwt je als er iets in je dode hoek zit. Een vrachtwagen, motorrijder, oud dametje op de scooter. Zodat je je niet rot hoeft te schrikken, of erger. Communicatiebureau AlmapBBDO maakt dankbaar gebruik van het schrikeffect en laat figuren opduiken in de spiegel. Met alle toeters en bellen.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388