MINI denkt altijd groots als het om communicatie gaat. Echte auto’s tegen billboards geplakt, auto’s uit cake of andere substanties gesneden, MINI’s in immense speelgoedverpakkingen. De campagne Not Normal past perfect bij MINI. Ook bij de relatie die het automerk heeft met haar berijders. MINI beseft als geen ander dat je zonder je fans niets bent. Communicatiebureau Iris Worldwide uit Londen mocht, in het kader van #mininotnormal dan ook flink uitpakken en de fans begroeten en in de watten leggen. Met live communicatie.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388