Binnenkort laat Will Ferrell je lachspieren weer knappen in deel twee van Anchorman. Als nieuwsmeester/jazzlegende/vrouwenverslinder Ron Burgundy improviseert hij, samen met andere topkomieken, een hele film bij elkaar. Maar er is meer. Hij kruipt zo diep in zijn rol, dat de commercials vanzelf komen. Het schijnt dat er meer dan 50 spots voor de Dodge Durango zijn geschoten. Dit is de eerste commercial in een hele rits, gemaakt samen met reclamebureau Wieden+Kennedy. Take it away, Ron.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388