Lachen is gezond. Humor een geweldig medicijn. Mocht vrolijkheid dan toch niet helpen, dan wil je een verzekeraar die je niet laat huilen, maar snel alles in orde maakt. KPT uit Zwitserland claimt zeer blije klanten te hebben dankzij de verregaande service. Communicatiebureau Webguerrillas uit Zurich komt met een nieuw spel om het helende effect van een glimlach te laten zien. Smileball, een flipperkast die je met je mondhoeken bestuurt. Niet alleen op locatie, zoals in dit filmpje te zien is, maar ook online te spelen.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388