Reclame maakt dingen graag mooier. Vergroot goede eigenschappen, verbergt de mindere. Ford Focus heeft helemaal geen mooie praatjes en plaatjes nodig, vindt communicatiebureau Saatchi & Saatchi. De vlotte babbel kan dus aan de kant, de galopperende paarden ook. Die auto ervoor is mooi genoeg. Leuk gegeven, uitgewerkt in een commercial en advertenties.

ford focus1

ford focus2

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388