Mensen de stuipen op het lijf jagen. Camera erop. Lachen, man. Wordt het lekker viraal. We hebben allemaal wel dit soort filmpjes gezien. Bijvoorbeeld van die lift waarin het spookt en mensen met een hartverzakking weer naar buiten stappen. Dit filmpje is ook zo’n voorbeeld van een grap die veel te ver gaat. Een tv-show laat een Abri van Chucky tot leven komen. Prankvertising, noemen we dat, want het is natuurlijk een reclamestunt voor de horrorfilm. Mensen die in paniek vluchten, zelfs vallen. Kinderen die voorlopig hun ogen niet meer dicht doen. Smaakvol is anders. Goedkoop effectbejag. Maar in horrorfilms is alles toegestaan. Gelukkig maar dat sommige slachtoffers van deze stunt terug slaan.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388