Pétanque, vissen, breien: niet bepaald publiekstrekkers. Tenzij je reclamebureau Duval Guillaume uit Antwerpen het Just Add Zero effect laat verzinnen voor Coca-Cola. Zet er maar een nul achter, en nog eentje. En voor je het weet heb je een enorm publiek. De ballers, hengelaars en hakers weten niet wat er gebeurt. De kracht van nul.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388