Leah wil graag aan de slag bij een reclamebureau. Dat willen er meer. Dus schrijft ze niet zomaar een brief, maar laat ze zien creatief te zijn, ook als aanstormend account-talent. Van Lego bouwt ze zichzelf, compleet met verpakking en gebruiksaanwijzing. Zo’n onweerstaanbaar cadeautje op je bureau: dat moet zeker leiden tot een stageplek!

leah lego

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388