Vele grote bedrijven zijn in een garage begonnen. Disney, Apple, Google: geniale gekken die tussen fietsen, regenpakken en gereedschap werkten aan een idee dat de wereld veroverde. Carlsberg Breweries lanceert Seth & Riley’s Garage. Een limonade met een vleugje alcohol. Gevaarlijk lekker. Reclamebureau Duval Guillaume uit België mocht de behoorlijk geniale reclamefilpjes maken voor deze nieuwe start-up. Pas op met wat je allemaal brouwt in je garage. Voor je het weet gaat het veel te goed.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388