Kookboeken. Geweldig om aan te schaffen. Maar hoe vaak gebruik je ze echt? Reclamebureau JWT maakte een kookboek dat gegarandeerd verslonden wordt. Om Tramontina kookwaar te promoten, maakte het bureau een barbecueboek. Sterker nog, een barbecuebijbel. Elke pagina is te gebruiken: om je mes te scherpen, houtskool te maken, het vuur aan te steken, het vuur aan te wakkeren, het vlees te verpakken, het vlees te snijden, je mes schoon te maken en de perfect gegrilde steak te serveren. Deze spectaculaire kookboeken werden verspreid onder “Master barbecue chefs”, het reclamebureau werkt aan een simpelere versie voor in de boekenwinkel.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388