Prankvertising. Mensen de stuipen op het lijf jagen om je merk onder de aandacht te brengen. Soms op het randje, vaak erover. We hebben het vaker gezien, maar nog niet zo goed als in deze reclamestunt van het computerspel Watch Dogs van Ubisoft. De vriendelijke telefoonsleutelaar installeert een gratis app op de mobieltjes van zijn klanten. Als cadeautje. Met deze app kunnen ze het licht bedienen in zijn winkel. Maar dat is slechts het begin. Dan gaan ze met de handige app de straat op om van alles te hacken.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388