Deze case is al een tijdje online te vinden, maar misschien heb je ‘m gemist. Dat zou zonde zijn, want deze marketingactie van NAR Mobile mag er zijn. En blijven. Wat is het verhaal? In Azerbaijan is dringend behoefte aan donorbloed voor zieke kindjes. Maar hoe krijg je mensen zover om bloed te geven? Hoe breng je het o zo levensbelangrijke bloed terug tot iets kleins? Reclamebureau Y&R uit Moskou komt met de oplossing: Donor Cable Project. Met deze kabel kun je batterijlevensduur geven aan een ander. Leg ‘m tussen twee mobieltjes en je doneert energie. Natuurlijk niet zonder op het échte donatieprobleem te worden gewezen. En dat werkte. Mensen lieten zich prikken om de hoek en de actie werd een hit online. Met als gevolg dat het aantal écht donaties explodeerde. Techniek met een hart, noemen we dat!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388