Onderweg even op het schermpje kijken. Even aanraken. Even reageren. Zo gepiept. Niks aan de hand. Maar toch: mobiele telefoons veroorzaken veel auto-ongelukken, ook in Australië. Zou het dan niet mooi zijn als een telefoonmerk verantwoordelijkheid neemt? Met S-Drive stimuleert Samsung handsfree bellen. Beloont het handsfree bellen, zelfs. Het mobiele gevaar wordt een mobiele kans, dankzij deze mooie case van reclamebureau Leo Burnett uit Sydney.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388