Moet er iets in huis gebeuren? Dan bel je de klusser. Of de schilder. Of de timmerman. Of de loodgieter. Maar die ene man of vrouw is helemaal niet alleen. Dat is een enorm bedrijf.

Want daar komen de busjes voorrijden. Klusbedrijf. Schildersbedrijf. Timmerbedrijf. Hoveniersbedrijf. Installatiebedrijf. Bouwbedrijf. Verhuisbedrijf. Aannemersbedrijf. Transportbedrijf. Loodgietersbedrijf. Achternaam erachter. Mobiele telefoonnummer eronder. Ooit begonnen met de gedachte: ik begin voor mezelf, ik begin een bedrijf. Ook al ben ik alleen, ik zeg dat ik een bedrijf ben. Want dat komt professioneel over. Mensen willen een bedrijf. Toch? Bedrijven kunnen wat.

Maar is dat wel zo? Willen we niet liever die ene specialist voor onze klus? Persoonlijk contact, direct aan tafel met degene die je nodig hebt? Onze ervaring is dat mensen liever klein, snel en betaalbaar willen dan groot, vertragend en geprijsd. Maak jezelf niet groter dan je bent. Zeg niet bedrijf op je bus en niet wij op je website als je in je eentje bent. Ook al heb je eventueel partners voor grotere klussen. Ook al ben je bezig met geld verdienen en voer je in de technische betekenis een bedrijf. Het begrip bedrijf voelt onnodig groot aan en stelt allang niet meer zo gerust als vroeger. Dus, wie bel je als je een copywriter en/of artdirector zoekt? Juist. Kwieker. Communicatiebedrijf.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388