Ruilen. Een antieke manier van handeldrijven. Maar dat kun je vandaag de dag prima inzetten om eens flink reclame te maken. Zeker als je iets heerlijks te bieden hebt, zoals Montana’s Cookhouse & Bar. Langzaam gegaard barbecuevlees. Mmmmm. Het idee? We gaan met een camera en een heerlijk plateautje vlees op pad om producten en diensten te ruilen. Yogales, massage, tatouage: noem maar op. Bijna iedereen sluit de deal met vlees. Zelfs reclamebureau One Twenty Three West en het productieteam van OPC Family Style deden mee in ruil voor lekkers. Alleen de uitdelende acteur verdiende echt geld.

 

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388