Hardcore Pawn, Pawn Stars, de schunnige namen vliegen je om de oren. Tv-programma’s over het wel en wee van pandjeshuizen zijn populair in crisistijd. Mensen brengen de raarste dingen in de hoop een klapper te maken. Zelfs awards, al dan niet echt. Voor de aankomende Emmy’s brengt sponsor Audi drie Emmy-winnaars bij elkaar in dit hilarische promofilmpje waarin actrice Julia Louis-Dreyfus (Seinfeld) de winkel van Breaking Bad acteurs Bryan Cranston en Aaron Paul bezoekt. De naam van hun winkel gaat nog even verder dan de tv-programma’s waarnaar dit filmpje knipoogt. Een prijswinnende commercial, wat ons betreft. Laat de Emmy maar komen.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388