Honkbalgrootheid Derek Jeter neemt deze maand afscheid van zijn sport. Van zijn New York Yankees. Niet stilletjes via de achterdeur, maar met een saluut. Een eerbetoon aan de club, de fans, de stad. Echt op zijn eigen manier, want hij schreef mee aan de tekst van de advertentie. En koos de soundtrack onder de commercial van hem en Gatorade. Hoe Amerikaans ook: deze is echt raak.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388