Kwieker ziet communicatie als verhalen vertellen. En hier is een sprookje van een reclamefilmpje. Deze commercial voor Thomson van reclamebureau Beattie McGuinness Bungay neemt je mee op reis. De reis van een beer met één oog en een zwaar leven. Maar gelukkig gaat de reis naar de zon en wacht er een grote liefde. Mooi camerawerk, mooie sfeer. Goed naar de glimlach toegewerkt. De cover van Queen door William Shatner verhoogt het kippenvelgehalte. Is het al zomer?

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388