Met Lego bouw je werelden. Versla je draken. Ga je de ruimte in. Of nog verder, want er zijn geen grenzen met Lego. Dat zie je aan dit mooie Lego-experiment met vijf moeders en hun kind. Terwijl het kind de creativiteit de vrije loop laat, zorgt Lego voor een aangename verrassing. Zelfs kippenvel kun je dus bouwen met Lego. Knap.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388