Je kent het vast wel: een jeukje hier, een pijntje daar. Wat zal het zijn? Even online checken. Maar dan. De horrorverhalen vliegen je om de ogen op Google. Iets onschuldigs wordt levensbedreigend. Of je leest bijzondere geneeswijzen: stop het in de vriezer, sla er eens goed op of smeer er pindakaas op. Communicatiebureau DDB Brussel gebruikt de kracht van Google tegen Google als dokter. Met een adwords-campagne rondom de meest ingetypte symptomen, en met als boodschap: Google het niet, maar raadpleeg een expert. Hieronder het filmpje en daaronder het communicatiebureau aan het woord.

 

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388