Een copywriter die een baan zoekt. Je zou een aanbeveling met een goed stuk tekst verwachten. Een scherpe pen. Maar deze copywriter pakt het heel anders aan. Om te laten zien hoe goed hij met woorden is, gooit hij zijn vriendin in de strijd. Opvallend kijkvoer, aandacht gegarandeerd. Of hij die droombaan al heeft, is ons onbekend. Maar zijn open videosollicitatie is wel al vele views verder. (via www.marketing-communicatie-vacatures.nl)

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388