Iets kunnen. Dat kunnen we allemaal. De schilder kan ergens verf op aanbrengen. De loodgieter kan bij je thuis lekkage voorkomen of verhelpen. De autodealer kan je helpen aan de vierwieler die bij je past. Maar hoe graag willen ze het allemaal? Niet heel graag, blijkt uit de meeste advertenties, websiteteksten en brochureteksten. ‘Wij kunnen u van dienst zijn…’, bij ons kunt u terecht…’, ‘onze medewerkers kunnen u voorzien van…’. Kunnen. Als copywriter is dat het eerste waar ik de rode pen doorheen haal. Kunnen. Dat kan je concurrent ook. Dóe het liever. Kunnen zaait twijfel. Iedereen kan iets een beetje, maar hoe goed eigenlijk? Kunnen zegt niet zoveel. Stel je niet te vrijblijvend op. Niet: ‘Wij kunnen u adviseren over…’, maar: ‘Wij geven antwoord op al uw vragen.’ Niet: ‘U kunt ons bellen’, maar: ‘Bel ons’. Maak het actief. Zorg dat ze niet om je heen kunnen. Ach, zeg ik het tóch.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388