Mannen kunnen niet dansen. Voetballende mannen helemáál niet. Maar als je voetbal anders belicht, als je het verdieping geeft, dan swingt het spelletje het veld af. Libero is een voetbalmagazine met meer inhoud. Cultuur, mode en andere niet-voetbalzaken, maar altijd door een voetbalbril. Als je er zo tegenaan kijkt, is er veel meer uit die stijve voetballers te halen. Net als de grappig gemonteerde commercials van reclamebureau Lola.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388